Más is szokott ehhez hasonló üzeneteket kapni vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
"Ezúton hivatalosan értesítjük Önt a bankunkon, a New York-i Bank of America-n keresztül történő távirati átutalásáról az Ön bankszámlájára, amelyet a World Bank Swiss (WBS) vezetése hivatalosan jóváhagyott 18,5 millió USD jóváírására a bankszámlájára.
Ne feledje, hogy megkezdtem a befizetés feldolgozását, és minden, ami az Ön pénzeszközeinek azonnali átutalásával kapcsolatos, a lehető legrövidebb időn belül megtörténik attól számítva, hogy megkaptuk.Alább szükséges információk.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy a londoni bank kormányzója (BL) aláírja fizetési bizonylatát, és a tanács egy példányát elküldjük a svájci Világbanknak bizonyos nyilvántartási célból. Időközben az Ön adatait és teljes elérhetőségeit kutatási vezetőnktől, Barr. Paul Petersontól megkaptuk az Ön nevében az FRB-hez, hogy az Ön alapját azonnal felszabadítsák.
Ez az alap része volt a Svájci Világbanknál letétbe helyezett Szaddám Huszein iraki elnök felfedezőalapjának, amelyet a Svájci Bank úgy döntött, hogy nagylelkűen szétosztja néhány szerencsés személy megsegítésére, az amerikai kormány pedig megállapodik a Svájci Bankkal a 700 százezer embert finanszíroznak Amerikában, Európában és Ázsiában más országokban, hogy segítsék vállalkozásuk fejlesztését.
Ezért ismételten erősítse meg pontosan a fent említett információkat, mert ez az iroda nem engedheti meg magának, hogy felelősséget vállaljon az esetleges hibás pénzátutalásokért vagy az ismeretlen számlán jóváírt pénzeszközökért.
Ezek azok az információk, amelyeket újra meg kell erősítenünk.
1. Teljes bankszámlaadatai
2. Közvetlen mobil- vagy irodai telefonszáma, amellyel elérheti Önt
3. Helyszínei
4. Az Ön teljes neve
Végül, közvetlenül nekem kell megerősítenie a fenti információkat, hogy azokat felhasználhassam fizetési számlája feldolgozásához.
Gyors válaszát nagyra értékeljük; minden válaszát az alternatív e-mail címünkön keresztül kell eljuttatnia a hitelellenőrzési osztály azonnali figyelmébe.
ilyet Dániel szok kapni,
Szerencsés Dániel
Szia!
Sok mindenki ilyen szerencsés szokni lenni, és mindenki ilyen üzeneteseket kapható.
Ingyen milliók. Csak add meg a kért adatokat... Mi baj lehetne? :)
Elhiszed?
Régebben is volt ilyen. Pl. hogy Bill Gates úgy döntött hogy szétosztja a vagyonát és rád esett a választása... bla-bla-bla.
Csak ez annyira banális volt, hogy még az atomhülyék se mindig hitték el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!