Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Smok morph e cigimen valahogy...

Smok morph e cigimen valahogy kód lett(valaki el nyomhatta oda adtam havernak nem ért hozzá)mit lehetne tenni hogy újra használható legyen?

Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 11:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A téged érdeklő részt betettem a fordítóba.

1) Bekapcsolás: Amíg a mod ki van kapcsolva, nyomja meg gyorsan ötször a Fire Key

gombot a bekapcsoláshoz. Ha beállította jelszavakat, először meg kell adnia a jelszavakat)

2) Kikapcsolás: Nyomja meg ötször a Fire Key gombot, majd a "KIKAPCSOLÁS?

Igen vagy nem" felirat jelenik meg a felületen, a kikapcsoláshoz válassza az „Igen” lehetőséget.

Alternatív megoldásként megérintheti a képernyőt, és beléphet "Beállítás", majd "Általános", majd

"Kikapcsolás" az eszköz kikapcsolásához.

3) Nyomja meg gyorsan a Fire Key gombot háromszor az eszköz zárolásához/feloldásához.

4) Nyomja meg hosszan a másodlagos gombot az érintésfunkció feloldásához, majd érintse meg

az ikonokat a beállítandó interfész.

5) Érintse meg a vagy a gombot a hőmérséklet vagy a teljesítmény beállításához.

6) Saját jelszavai beállításához érintse meg a „Beállítás”, majd a „Jelszó” gombot.

Valóban jelszavazni lehet, ha véletlenül a haver bevitt egy

jelszót - nem tudom - hogy lehet reszetelni.

2022. febr. 11. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!