Smok morph e cigimen valahogy kód lett(valaki el nyomhatta oda adtam havernak nem ért hozzá)mit lehetne tenni hogy újra használható legyen?
A téged érdeklő részt betettem a fordítóba.
1) Bekapcsolás: Amíg a mod ki van kapcsolva, nyomja meg gyorsan ötször a Fire Key
gombot a bekapcsoláshoz. Ha beállította jelszavakat, először meg kell adnia a jelszavakat)
2) Kikapcsolás: Nyomja meg ötször a Fire Key gombot, majd a "KIKAPCSOLÁS?
Igen vagy nem" felirat jelenik meg a felületen, a kikapcsoláshoz válassza az „Igen” lehetőséget.
Alternatív megoldásként megérintheti a képernyőt, és beléphet "Beállítás", majd "Általános", majd
"Kikapcsolás" az eszköz kikapcsolásához.
3) Nyomja meg gyorsan a Fire Key gombot háromszor az eszköz zárolásához/feloldásához.
4) Nyomja meg hosszan a másodlagos gombot az érintésfunkció feloldásához, majd érintse meg
az ikonokat a beállítandó interfész.
5) Érintse meg a vagy a gombot a hőmérséklet vagy a teljesítmény beállításához.
6) Saját jelszavai beállításához érintse meg a „Beállítás”, majd a „Jelszó” gombot.
Valóban jelszavazni lehet, ha véletlenül a haver bevitt egy
jelszót - nem tudom - hogy lehet reszetelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!