Lenovo ideapad 3?

Figyelt kérdés
Leginkább filmnézésre, ppt, word dokuk írására és képek tárolására használnám. Megfelelő lenne rá?

2022. febr. 8. 22:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igaz nem pontosítottad, hogy pontosan melyik modellről és milyen specifikációról van szó, hisz Lenovo Ideapad +-ból van 120.000,- és 250.000Ft-os kategória is, de ezekből az alap is elégséges lehet ezekre a feladatokra. Jövő állóságát tekintve részletek nélkül nem tudok nyilatkozni. Pontosan melyik modellről lenne szó? Igyekszem segíteni.
2022. febr. 9. 01:10
 2/11 A kérdező kommentje:

[link]

Erre gondoltam

2022. febr. 9. 07:26
 3/11 anonim ***** válasza:
15.6" FullHD,igen,szerintem ezen már simán tudsz filmezni.🙂 Én is egy ilyen felbontású (Acer) laptopon Netflixezek,teljesen rendben van.👍🏼
2022. febr. 9. 08:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Azért ha van olyan opció kérd 8Gb rammal. Egy win10-11 majdnem maga elviszi a 4-et.
2022. febr. 9. 14:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is lenovo ideapad-om van, 254 ezerért vettem 2 éve. Szuper gép, szerettem. Igen, múlt idő.. Miért? :D

Elöregedett rajta a hővédő paszta, es megfőtt a proci.

Csak sajna mivel integrált processzor, cserélni kellenebaz egész alaplapot.. Az meg már annyira nem éri meg.

Szóval erre figyelj oda.

2022. febr. 9. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Régebbi Lenovo Ideapadok tipus hibája a zsanér, vagy a szalag. Felnyitva fekete a kijelzője, ha mozgatod, van kép, aztán végleg bedobja a törölközőt. 6-8-10 éves képek, nem rosszak, de az a hiba minden másodiknál jelentkezik.
2022. febr. 9. 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:
* gépek
2022. febr. 9. 22:41
 8/11 anonim ***** válasza:

2 évig nem volt pasztázva? Nem zavart hogy felforr? Azért ennek vannak jelei.

2022. febr. 10. 12:24
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as:

Üzletből vettem, zsír újonnan. Korábban volt hasonló tapasztalat, bár akkor tettem is érte derekasan. Ennél már épp ezért nagyon ügyeltem, hogy ne vegyem az ölembe, meg ne tegyem ágyra, ahol besüpped, és melegedhet.

Laptoptartón tartottam, ami ráadásul hűtötte is. Úgyhogy nem értem..

Lehet van valami kisugárzásom, és minden gépem így végzi majd :D

2022. febr. 10. 12:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Érdemes évente újrapasztázni, takarítani. Mivel rengeteg kosz fel tud gyűlni a hűtőrendszerben. Hiába is óvod.

Nem nagy mutatvány, de ha nem akarsz szenvedni, egy szervízben 5 perc, 8k jó magyar forint.

2022. febr. 10. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!