Létezik porbeles aluminium hegesztő huzal? ha igen hol lehet kapni?
lenne hegesztendő aluminium itthon, viszont nem szeretnék kiadni vagyonokat argonra és palackra amikor évente ha kétszer használom
nézegettem bevonatos aluminium elektródát, de az is olyan hogy 15 ezer egy csomag és nekem felesleges akkora menyiség, 5-10 szál bőven elég lenne
eléggé eldugott helyen lakok, kis város. kifejezetten hegesztő szaküzlet legközelebb 50km, környéken nem ismerek senkit aki otthon tudna alut hegeszteni, olyan ismerősöm van aki céghez betudná vinni megmaszekolni, viszont nem akkora dolog ez amit csak úgy zsebben bevisz az ember.

Hát szerintem ez kapufa. Az alu nem olyan mint a vas, hogy jó eséllyel meghegeszted “valami” általános alupálcával. Gondolom a porbelessel sincs ilyen univerzális.
Awi-val lehet hegeszteni, leginkább akkor ha ismerjük a munkadarab összetételét, és közel azonos ötvözettel kell próbálkozni.
Sima alupálcával még nem láttam szép varratot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!