Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » XBOX 360 kérdés? (Kérdésed...

XBOX 360 kérdés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Elküldtem a 3 ledes XBOX 360-amat a konzolokszervíze-be Pestre kb 3 héttel ezelőtt. Nem válaszolnak az e-maileimre és semmi hír a gépről pedig 3 nap van kiírva átfutási időnek. Volt aki oda küldte a gépét?Mennyi idő volt míg vissza küldték?Lehetséges, hogy csak úgy "eltüntették"?Amúgy jövőhéten telefonálok nekik, csak most a hétvégén már nem akarok.
2010. szept. 10. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi az hogy hétvégén nem akarsz telefonálni?rohadtul érdekelne hogy mivan az xboxommal és lexarnám ha hétvégén zaklatom őket, túl drága volt hogy csak úgy az orrom elől lenyúlják!
2010. szept. 10. 19:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném, hogy hétvégén felvennék a szervízben, de hétfőig kibírom. :) Csak érdekelne, hogy mással is előfordult-e már ilyen.
2010. szept. 10. 19:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Én már feljelentéssel kezdeném a hétfőt! :)

Amúgy nem sok jót hallottam erről a Konzolszervizről, tudod ez olyan hogy itt is van ez a nagy reklámozás mint a Nod32 hogy sok a reklám szöveg közben pedig sz*art se ér!

2010. szept. 10. 20:09
 4/12 A kérdező kommentje:
De a futártól kaptam számla másolatot, szóval ha csak úgy "eltűnt" volna, akkor ez alapján visszaszerezhető nem?
2010. szept. 10. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
De!
2010. szept. 10. 21:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Ismerősömnek annó majdnem 2hónapig szervízelték a gépét.....

Kamus cég

2010. szept. 11. 09:45
 7/12 A kérdező kommentje:
és 2 hónap után visszakapta legalább ?
2010. szept. 11. 10:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Vissza,de ennyit várni,egy garanciális dologra?
2010. szept. 11. 13:37
 9/12 Bagó1 válasza:
Velem is fordult már elő ilyen..az előző boxommal ugyan úgy mint neked 3ledes hiba...pesten egy szervízbe vittük...nekem is ott volt vagy 3 hétig....mi hívtuk fel őket hogy mi van már,ők látták hogy javíthatatlan és nem is foglalkoztak vele(egy kupac műanyaggá olvadt az alaplap).utána azt mondták hogy még alkatrésznek jó,aztán ennyi.
2010. szept. 18. 13:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Szóltam a szervíznek legalább 7szer és mindig azt mondják, hogy visszaküldik azon a héten. Most azt mondták, hogy visszaküldik hétvégéig akkoris,ha nem szerelték meg. Már lassan 2 hónapja van nálunk nálik. Mit csináljak velük? Hívjam föl őket minden nap és k.rva anyázzam míg nem küldik vagy mi ?
2010. okt. 9. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!