XBOX 360 kérdés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Elküldtem a 3 ledes XBOX 360-amat a konzolokszervíze-be Pestre kb 3 héttel ezelőtt. Nem válaszolnak az e-maileimre és semmi hír a gépről pedig 3 nap van kiírva átfutási időnek. Volt aki oda küldte a gépét?Mennyi idő volt míg vissza küldték?Lehetséges, hogy csak úgy "eltüntették"?Amúgy jövőhéten telefonálok nekik, csak most a hétvégén már nem akarok.2010. szept. 10. 19:09
1/12 anonim válasza:
Mi az hogy hétvégén nem akarsz telefonálni?rohadtul érdekelne hogy mivan az xboxommal és lexarnám ha hétvégén zaklatom őket, túl drága volt hogy csak úgy az orrom elől lenyúlják!
2/12 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném, hogy hétvégén felvennék a szervízben, de hétfőig kibírom. :) Csak érdekelne, hogy mással is előfordult-e már ilyen.
2010. szept. 10. 19:53
3/12 anonim válasza:
Én már feljelentéssel kezdeném a hétfőt! :)
Amúgy nem sok jót hallottam erről a Konzolszervizről, tudod ez olyan hogy itt is van ez a nagy reklámozás mint a Nod32 hogy sok a reklám szöveg közben pedig sz*art se ér!
4/12 A kérdező kommentje:
De a futártól kaptam számla másolatot, szóval ha csak úgy "eltűnt" volna, akkor ez alapján visszaszerezhető nem?
2010. szept. 10. 20:24
6/12 anonim válasza:
Ismerősömnek annó majdnem 2hónapig szervízelték a gépét.....
Kamus cég
7/12 A kérdező kommentje:
és 2 hónap után visszakapta legalább ?
2010. szept. 11. 10:23
8/12 anonim válasza:
Vissza,de ennyit várni,egy garanciális dologra?
9/12 Bagó1 válasza:
Velem is fordult már elő ilyen..az előző boxommal ugyan úgy mint neked 3ledes hiba...pesten egy szervízbe vittük...nekem is ott volt vagy 3 hétig....mi hívtuk fel őket hogy mi van már,ők látták hogy javíthatatlan és nem is foglalkoztak vele(egy kupac műanyaggá olvadt az alaplap).utána azt mondták hogy még alkatrésznek jó,aztán ennyi.
10/12 A kérdező kommentje:
Szóltam a szervíznek legalább 7szer és mindig azt mondják, hogy visszaküldik azon a héten. Most azt mondták, hogy visszaküldik hétvégéig akkoris,ha nem szerelték meg. Már lassan 2 hónapja van nálunk nálik. Mit csináljak velük? Hívjam föl őket minden nap és k.rva anyázzam míg nem küldik vagy mi ?
2010. okt. 9. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!