Van olyan teljes leírás, ami az android alap funkcióit leírja?
Magyar nyelven lenne jó.
Találtam leírásokat, de egyik sem teljes.
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm, de akkor rosszul fogalmaztam.
Az érdekel, hogy az alap androidban amit kiadnak milyen alkalmazások, programok vannak beleépítve.
nincs alap android
es nem szukseges hogy barmi be legyen epitve, pl egy tableten...
mobilon is csak a tenyleg alapvetoek hogy telefonalni sms ezni lehessen a tobbi nem kell
csak kezelofelulet es beallitasok
Tehát adnak valamit, amit még neked kell összefoltozni, ha akarsz több mindent csinálni?
#5 bar ugy lenne
de gyartok raraknak sokmindent
mivel legtobben hasznaljak ezeket
nemely gyartok meg sokkal tobbet raraknak ertelmetlen dolgokat, rengeteg jatekot pl.
#4 "nem szukseges"
ezzel csak arra celoztam hogy nem szuksegesek beepitett alkapmazasok egy andoidhoz
alapvetoek sem
kepnezegetok, videolejatszok, szovegszerkesztok (vagy dokumentum nezok), meg hangrogzito sem
fajlkezelo ami ugyahogy kell egy beepitett pl.
de pl bongeszo sem kell
kellene nem lenne szukseges igy ertem de kb. Ezek a legalapvetobbek mint mellesleg minden mas rendszernel is
Kedves kérdező, az android nem arról szól hogy van-e benne neked képnézegető, vagy le kell-e töltened.
"Tehát adnak valamit, amit még neked kell összefoltozni, ha akarsz több mindent csinálni?"
Nem, nem kell foltoznod, maradhat úgy is. Sőt, meg se kell venned.
De őszintén, mibe kerül neked letöltened és telepítened rá akármit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!