Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 80Ah akkumulátornál nagyon...

Tamas3791 kérdése:

80Ah akkumulátornál nagyon rossz érték ha csak 15Ah tud leadni?

Figyelt kérdés

használt aksi, egy roncs autóból lett kivéve, a töltést felvette

fel töltöttem, majd hagytam állni egy fél napot, így lett 12.8 a feszültség

majd 40W-al merítettem egészen 10,15V-ig 5 órán át ment ez

A multiméter folyamatosan 3A mutatott és mint akit oda szegeltek maximum 1-2 századot ugrált fel és le

Tehát ha jól számolom akkor 3x5 az 15 vagyis ennyi Ah maradt benne

2022. febr. 4. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha ingyen volt az akksi akkor jó érték.

Ha pénzt adtál érte akkor nem annyira.

2022. febr. 4. 19:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát úgy volt ingyen, hogy okosba elfeleztük :D övé lett az autó enyém az aksi meg a rádió belőle
2022. febr. 4. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Igencsak elhasználódott, már ami az autóhoz jó lenne.
2022. febr. 4. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen feltöltött akkumulátor ha fél nap múlva 12,8 voltos az nem aksi hanem egy pár kilós hulladék.
2022. febr. 4. 19:51
 5/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
61%

#4 mi koze annak a hulladekhoz? Egy 12,6 os is lehet teljesen hibatlan

nem tudom szerinted mennyin kellene lennie egy akkunak ha ez keves, tan 24V os akura gondolsz? Vagy milyenre/mire?

az sokkal nagyobb baj hogy mar csak 15Ah tud csak

foleg ha ilyen folytonos teljeskisutesey hasznalatra szanod akkor nagyon keveset fogod tudni mar

2022. febr. 4. 20:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát igazából ez a 40W csak teszt volt, napelemes rendszerhez vannak

Nagyrészt LED lámpákat hajt meg 12V 5W

És nem lesz mindig kisütve, mert van hogy a műhelybe 2 napig nem vagyok bent, és addig meg csak termelődik a villany

Meg invertert hajt meg ami a keringető szivattyút üzemelteti áramkimaradás esetén

De úgy konkrétan nagyobb terhelés nincs rajt huzamosabb ideig mint most ez a teszt

2022. febr. 4. 20:17
 7/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat mire behal kell talalni masik ingyen akkut, ennyi :D

generator sokkal vadabbul tolti mint a napelem ilyen akkunak pedig hasznos lenne amig jobb kondiba nem lendul

mondjuk ha nagyon eros a napelem es a verezlo is nagyon jo akkor nincs sok kulonbseg

(vagy egy halozati jofele toltot raereszteni parszor)

Xy4

2022. febr. 4. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Az akku kapacitását amúgy 20 óra kisütésre adják meg trükkösen. Tehát kisebb terhelésnél emelkedik a számított kapacitás. De ez mondjuk nem jelenti azt, hogy az autóba jó lenn ez az akku. Töltetlenül a 12,8V az több, mint megfelelő.
2022. febr. 5. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!