80Ah akkumulátornál nagyon rossz érték ha csak 15Ah tud leadni?
használt aksi, egy roncs autóból lett kivéve, a töltést felvette
fel töltöttem, majd hagytam állni egy fél napot, így lett 12.8 a feszültség
majd 40W-al merítettem egészen 10,15V-ig 5 órán át ment ez
A multiméter folyamatosan 3A mutatott és mint akit oda szegeltek maximum 1-2 századot ugrált fel és le
Tehát ha jól számolom akkor 3x5 az 15 vagyis ennyi Ah maradt benne
Ha ingyen volt az akksi akkor jó érték.
Ha pénzt adtál érte akkor nem annyira.
#4 mi koze annak a hulladekhoz? Egy 12,6 os is lehet teljesen hibatlan
nem tudom szerinted mennyin kellene lennie egy akkunak ha ez keves, tan 24V os akura gondolsz? Vagy milyenre/mire?
az sokkal nagyobb baj hogy mar csak 15Ah tud csak
foleg ha ilyen folytonos teljeskisutesey hasznalatra szanod akkor nagyon keveset fogod tudni mar
Hát igazából ez a 40W csak teszt volt, napelemes rendszerhez vannak
Nagyrészt LED lámpákat hajt meg 12V 5W
És nem lesz mindig kisütve, mert van hogy a műhelybe 2 napig nem vagyok bent, és addig meg csak termelődik a villany
Meg invertert hajt meg ami a keringető szivattyút üzemelteti áramkimaradás esetén
De úgy konkrétan nagyobb terhelés nincs rajt huzamosabb ideig mint most ez a teszt
hat mire behal kell talalni masik ingyen akkut, ennyi :D
generator sokkal vadabbul tolti mint a napelem ilyen akkunak pedig hasznos lenne amig jobb kondiba nem lendul
mondjuk ha nagyon eros a napelem es a verezlo is nagyon jo akkor nincs sok kulonbseg
(vagy egy halozati jofele toltot raereszteni parszor)
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!