Honnan lehetne részletre laptopot venni, ha egyetemista vagyok és így csak diákmunkás szerződésem van?
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 16:32
13/16 anonim válasza:
Azt tudom neked mondani, hogy próbálj valahogyan összegyűjteni 60-80 ezer ft-ot és vegyél használtat. Újból csak 200 ezer ft-n felül van jó minőségű laptop. Nem látok sajnos sehol részletre utaló ajánlatot.
14/16 Közveszélyes Kontár válasza:
art is jo lenne tudni
mert ha csak reszletet fizetnel es az kb. 10ezer koruli lenne, es persze mekkora futamidovel?...
ha nem tennel be tehat kezdesnek sem nagyobb osszeget, akkor mindegy hogy hasznaltan van jo uzleti mondjuk 100ert vagy akkar 50-75ert ha te enyit sem akarsz vagy tudsz kiadni
masik a felhasznalas
miert is kell, tavtanulashoz?
valami komolyabbhoz is?
mert egy regi laptop nem feltetlen idealis, tamadhatobbak, gyengebbek (lassubbak), ha allandoan mindenfele online hadszinteren leszel vele es tartasz/hasznalsz rajta barmit amit feltesz
uzemido is lehet nem a legjobb, egy regihez meg utangyartot akkut se feltetlen talasz
(ha kell mondjuk az iszonyu hosszu izemido)
15/16 Közveszélyes Kontár válasza:
persze egy uj sem ved a kiberbunozestol de egy regebbi laptopot jobban megfognak az aktiv virusfigyelok
16/16 anonim válasza:
Én augusztusban vettem egy Thinkpadot, ami 1. egy éves 2. SSD, 3. 8 GB, 4. Windows 10, 5. megbízható, régi cég + ismerős, 6. átmatricázott billentyűzet. CSAK az akku egy órát bír. Mindezt 65 ezerért + egér. Rá két hónapra már 110 ezer az ára, igaz, másik cégnél. X280 Lenovo Thinkpad, külföldről behozott használt laptop. Egyébként semmi baja sincs, míg ha magánszemélytől veszed, háááát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!