Mi a véleményetek erről a hangfalról?
Akkor tökéletes?
Mert én is úgy hallottam, csak kiváncsi voltam/vagyok több véleményre is.
Olyan nincs hogy tökéletes, de biztosan nem rossz. Ki nem dobnám. Ha beteg megjavítanám.
Orion és Vidi hangdobozokat is felújítottam. Nem használom, de kidobni na nem :) A régiek jobban meg voltak építve mint a maiak.
Nem rosszak a maiak jók nagyon. De a régi kor egy darabkája és szépen zenélnek. Ezt az egy típust sőt sok típust nem halottam még de szerintem jól szól, meg vagányul mutat a lakásban is, a sok modern cucc között :)
#4 "Ki nem dobnám. Ha beteg megjavítanám."
Na veled se járnék jól!
Nekem olyan mázlim volt egyszer, hogy hirdetésben ingyen "hozzám vágtak"
4 db 3 utas HECO hangfalat (1méter magas "játékok")és egy kicsit recsegő házimozis Panasonic erősítőt még eredeti dobozával. Csak a mélynyomóért kellett 5 rugót fizetnem na az viszont nehézsúlyú cucc! :D
A hangfalak bűne a membránok sérülése. :D
#5 Parancsolsz?
Kifejtenéd mi a probléma?
Semmi, csak vicceltem, mert egyszer nagyon jól jártam egy "kidobott" hangfallal. Azt hittem, hogy átment. Arra utaltam, hogy veled nem jártam volna ilyen jól.
Viszont teljesen korrekt választ adtál a kérdésre, én offoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!