Betört ipad? A többi lent
Betörtem az ipadem (iPad 8 2020) és nem tudom mit csináljak. Mindent érzékel, sehol egy folt csak törött. Akkor ez csak kijelző csere? Illetve utána néztem a garanciának, ami még fél évig érvényes, de az erre is kiterjed? Nem hivatalos, de apple szervízbe viszem holnap, addig is itt próbálok informálódni. Ott el fogják fogadni a garanciát? Nincs ismerősöm aki értene ehhez.
Kb 80 ezer lenne egy sima kijelző csere is, akkor aztán nem tudom mit csinálok. Tud valaki segíteni?
Köszi!
Garancia kb sehol nincs arra, hogy betörted a kijelzőjét. Arra maximum készülékbiztosítás van, de ha lenne, gondolom nem teszed fel a kérdést sem.
Van amikor az érintőpanel cserélhető külön, nem tudom az ipad ilyen-e. Első tippre azt mondom, hogy nem ilyen.
És igen, 80e simán van egy kijelzőcsere.
Gari nincs sajáthibás kárra. Csak biztosítást lehet kötni ilyesmire.
Nem hivatalos szerviz nem foglalkozik garanciális javítással.
Én is jártam így sajnos az iPademmel. Hónapkig törött kijelzővel használtam, mert csak a sarka volt bezúzva, meg egy nagy repedés végig. Arra figyeltem hogy ne vágja el az ujjam :D
Én az idokit ajánlom a nem hivatalos szervizek közül. Nekem eddig szépen megcsinálták a dolgaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!