Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Betört ipad? A többi lent

Betört ipad? A többi lent

Figyelt kérdés

Betörtem az ipadem (iPad 8 2020) és nem tudom mit csináljak. Mindent érzékel, sehol egy folt csak törött. Akkor ez csak kijelző csere? Illetve utána néztem a garanciának, ami még fél évig érvényes, de az erre is kiterjed? Nem hivatalos, de apple szervízbe viszem holnap, addig is itt próbálok informálódni. Ott el fogják fogadni a garanciát? Nincs ismerősöm aki értene ehhez.

Kb 80 ezer lenne egy sima kijelző csere is, akkor aztán nem tudom mit csinálok. Tud valaki segíteni?

Köszi!

2022. jan. 23. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Garancia kb sehol nincs arra, hogy betörted a kijelzőjét. Arra maximum készülékbiztosítás van, de ha lenne, gondolom nem teszed fel a kérdést sem.

Van amikor az érintőpanel cserélhető külön, nem tudom az ipad ilyen-e. Első tippre azt mondom, hogy nem ilyen.

És igen, 80e simán van egy kijelzőcsere.

2022. jan. 23. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Gari nincs sajáthibás kárra. Csak biztosítást lehet kötni ilyesmire.

Nem hivatalos szerviz nem foglalkozik garanciális javítással.

Én is jártam így sajnos az iPademmel. Hónapkig törött kijelzővel használtam, mert csak a sarka volt bezúzva, meg egy nagy repedés végig. Arra figyeltem hogy ne vágja el az ujjam :D

Én az idokit ajánlom a nem hivatalos szervizek közül. Nekem eddig szépen megcsinálták a dolgaimat.

[link]

2022. jan. 23. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!