Canon MG2400 scan funkció nem működik. Javaslat?
Először csak a majdnem megtelt hibaüzenetet adja a nyomtató.
Akkor a Color gombbal rá lehet venni, hogy mégis működjön.
Egy idő után végleg leáll. Akkor le kell tölteni ezt a segédprogramot:
A programot service módba kell tenni. Itt van leírás, hogy kb. hogyan.
Utána
Clear Ink Counter, Absorber: All, Set
Már nem emlékszem minden lépésre pontosan, de nekem visszahozta az MG2150-et a teljes bénultság állapotából.
"Egy idő után a tintagyűjtő szivacs is megtelik, az ellen semmit nem ér a szoftveres reset."
Idéznék a kérdezőtől:
"Szétszereltem a gépet, kimostam a tintagyüjtő szivacsot, kiszárítottam."
Köszönöm a válaszokat. 1-esnek: Én sem értem miért szúrnak ki a felhasználóval. Vélhetőleg büntetés, mert nem vittem szakszervízbe szivacsot mosatni (ahol ha newm vagy csókos haver, vélhetőleg nem mosnak, kicserélik, ha esetleg nincs raktáron vársz egy pár hetet amíg behozatják egy irreális összegértés és "rábeszélnek" egy újra), hanem megcsináltam magam. Egyébként a nyomtatás alapfunkcióba is beraktak egy féket, de arról nem írtam, mert azt ki tudom kerülni.
2-esnek: Igen, ezt szeretnék a gyártók. Dobd el, vegyél újat. Közben a Föld nyersanyagforrásai kimerülnek. GDP növekedés kell minden áron, ha a felmelegedés miatt lakhatatlan lesz a bolygó, az sem számít, fő a profit.
krwkco-nak: Ki fogom próbálni, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!