Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Boccia titanium órák?

Boccia titanium órák?

Figyelt kérdés

Van-e róluk tapasztalatok?

Magbízhatóak?

Soláris verzióknál szívós az akkumulátor?

2022. jan. 19. 08:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10#

Igen, ezzel G-Shockkal szemezek én is :)

2022. jan. 19. 18:05
 12/15 A kérdező kommentje:

Most megtaláltam, egy Tutima nevű német óragyártó adja a belsejét ennek a Boccia-nak.

Róluk hallott-e valaki?

Általánosságban mi a különbség a gyártó saját órái és a divatóraként forgalmazott órák között?

2022. jan. 19. 18:10
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

Igen.

2022. jan. 19. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Nekem van kettő is, ez az egyik:

[link]

Valóban kevésbé ismert márka, a specialitása a titán felhasználása, de távolról sem gagyi, ezt felejtsük el. Érdemes megnézni a videón a közeli képeken: a szíj is tömör titán, nem lemezből hajtogatott. Az end link (ahol a szíj az órához csatlakozik) az is tömör fémből van. A csat pontos, jól működik. Az egész kivitel pontos, korrekt, nincsenek figyelemreméltó kidolgozási hibák. Plusz zafírüveg. Plusz a 10 baros vízállóság mellé koronazáras is, hoppá. Ez megkapható negyven-pár ezerért, ilyen mechanikai kivitelt az ismert gyártók drágábban mérnek.

https://www.youtube.com/watch?v=uyvBxQHiTYA

Még nem cseréltem elemet, de gondolom Miyota szerkezet van benne, ami egy filléres, ám megbízható szerkezet.

És a súlya, hát az elsőre hangosan felnevetős :)

Általánosságban: a napelemes órákban az akku egy gombelem méretű lítium akku, pár ezer Ft-s tétel. (ezt szeretik túlmisztifikálni, ezért nevezik "kapacitornak" is)

2022. jan. 19. 18:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezek az olcsó titán órákat kerülni kell. 15-20 ezerért a leggagyibb titánból van keményített felület nélkül, tehát brutálisan karcolódik.
2022. jan. 21. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!