Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond az ecigimmel?

Mi lehet a gond az ecigimmel?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem egy Eleaf iStick Basic ecigit. Semmi gondom nem volt vele és imádtam. Na most porlasztót cseréltem (watt és ohm is egyezik.) nyilván be is áztattam és hagytam felszívódni a vattát. Teljesen jól működik, viszont van hogy pár szívás után elkezd eszméletlenül égetni. Na ma este megtisztítottam rendesen és ismét jó, pedig akkor sem volt koszos amikor égetett. És újra és újra elkezd égetni időnként. Arra gyanakszom hogy selejt lehet a porlasztó, egyébként dohányboltban vettem pár darabot, az elsőt megégettem mert elfelejtettem beáztatni és áztatás után is égetett. Viszont amikor azt mégegyre kicseréltem mindent úgy csináltam mint annak rendje, még sem jó. Mit csináltam rosszul?
2022. jan. 18. 17:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!