Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Galaxy Watch 4 Classic linetta...

Galaxy Watch 4 Classic linetta hézagos, kattog. Ez normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Galaxy Watch 4 classic okosórám van, és ha linettát az ujjbegyemmel megütögetem hangot ad ki, mivel egy kis rés van alapesetben a linetta és az óra között. Bementem a telekom boltba megnézni az ott kirakott órát, mivel gondolom azt biztos sokan tekergették és ott nincs ez a probléma, ott pontos az illesztés és ha megütögetem ugyan úgy, nincs hangja mivel nincs hézag a 2 linetta és az óra között. Ez probléma lehet az én órámnál, hogy van rés közötte vagy nem? Érdemes garanciával cseréltetni vagy ez nem probléma? Kb fél hónapja használom.

2022. jan. 14. 00:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!