Megfenyegetett egy illető facebookon. Ez szerintetek kamu profil, vagy vegyem komolyan?
2022. jan. 9. 10:17
11/25 A kérdező kommentje:
Profiljából gondoltam trollnak, munkahelynél pl kivégzőosztag megjelölve stb.. Hát nem tudom, ilyet még nem láttam.
2022. jan. 9. 10:46
12/25 anonim válasza:
Én leszarnám. Most szerinted tényleg megkeresne és megtenné? Hagyjad már :) Csak a tipikus makimajom fenyegetés.
13/25 anonim válasza:
Szerintem is tedd meg a szükséges lépést, amit javasoltak.
14/25 anonim válasza:
S Merci, Chivas Regal, köteg húszas de egy ingyen elvihető szekrényért ölne 😂😂😂
15/25 anonim válasza:
Röhejes, én biztos nem szarnék be tőle. Csak online nagy a pofája, élőben ha rávernél egyet a fejére sírva rohanna haza.
16/25 anonim válasza:
Tesókája már úgyis Ibizán nyaral🤣🤣🤣
17/25 anonim válasza:
Komolyan milyen világi agyhalott idióták irkálnak ezen az oldalon.
Aki nem teljesen retardált az látja hogy kamuprofil.
Az egész profil egy kamu trollkodás. Ez a lényege, hogy egy ilyen sztereotip vadcigót személyesítsen meg, de nem egy valós személy van mögötte csak egy troll....
18/25 anonim válasza:
Tessék, még azt is megmondom nektek hogy a profilképet honnan lopták ehhez a kamuprofilhoz...
19/25 anonim válasza:
A rendőrség nem fog ezzel foglalkozni, kamuprofil.
20/25 anonim válasza:
Rohadtul nem kamu profil, aki egy kicsit is "ért" a cigányokhoz az tudhatná, hogy ezen az értelmi szinten vannak (tisztelet a kivételnek) és ez egy tipikus senkiházi putris bűnöző típus aki bármit megcsinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!