Mik a tapasztalataitok ezzel (lent) és a hasonló méretű ózongenerátorokkal?
Egy nagyjábból 15 m2 területű és 3m belmagasságú szobában szeretném használni. Elsődlegesen poratka és penész ellen.
Mik a tapasztalataitok az ilyen kis méretű ózon generátorokkal? Milyen méretű helyen használtátok? Milyen hatása volt? stb.
(az oldalon is van pár vélemény amit belinkeltem de nem túl bőbeszédűek így nem arról például nincs visszajelzés hogy mekkora helyen használták)
"így nem arról például nincs visszajelzés hogy mekkora helyen használták"
Nem is lenne értelme, hiszen a koncentráció és a behatási idő a lényeges, nem pedig az, hogy mekkora a helyiség. A maximális méret csak azért érdekes, hogy ha a generátor által termelt mennyiség kevesebb mint a lebomlás mértéke, akkor adott esetben akár nem lehet elérni a kívánt koncentrációt.
Megfelelő ismeretek hiányában nem ajánlott.
A penész az másodlagos.
Ha a poratkák ellen müködik már az is elég.
De egyébként a kiváltó ok megszüntetésére már van páraelszívó.
1.
Milyen megfelelő ismeretekre gondolsz?
Szerinted a linkelt eszköz megfelelő lenne a célnak?
Üdv!
Én a munkahelyemen közel két éve foglalkozom ózongenerátoros fertőtlenítéssel (irodaházakat járunk fertőtleníteni). Az a fontos, amit nem találok, hogy a gépen van-e időzítő, meddig üzemeltethető egyhuzamban, mennyit bír az ózonkazetta... Én kicsit szkeptikus vagyok az említett "generátorral" kapcsolatban. Kicsinek és gyengének tűnik. 30-50 ezer forintért, már kapsz olyat, ami jó egy háztartás fertőtlenítéséhez.
Ehhez hasonlóra gondolok.
Mr.okos
Találtam egy használati utasítást (nem túl részletes). Ez alapján 5-10 percig üzemel bekapcsolás után.
Néztem én is a 30-50e-es generátorokat de mint írtad azokkal már az egész házat le tudnám fertőtleníteni. Nekem azonban erre nincsen szükségem. Egy-két szobát kéne (nem egyszerre) fertőtleníteni és azok is viszonylag kicsik. Ezért gondoltam egy ilyen olcsóbb, kicsire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!