Miért zúg mennyezeti led lámpánk?
Figyelt kérdés
Kettő ugyan ilyan mennyezeti lámpank van, másodikat tegnap dobtam fel, és valamiért visznylag hangosan zúg... Amelyik eredetileg fent volt semmi hangja pedig teljesen ugyan az a 2 lámpa
Egyébként palfon gipszakrton a padlásról könnyedén elbirtam csípni a kapcsolót és a lámpa közti kábelt és megvagóztam aztán fázist fázishoz 0át 0ához köttem.. teljesen jól mükódik csak nem értem miért zúg
2022. jan. 6. 08:39
1/3 anonim válasza:
A LED lámpákban általában van valamilyen elektronika, az adhat ilyen hangot. Próbálj meg beletenni ebbe a lámpatestbe egy másik LED lámpát, ha azzal nem zúg, akkor magából a LED lámpából jön a hang. Ezzel nem lehet mit tenni, legfeljebb kicserélni egy olyanra, ami nem zúg. Hogy ezt se kelljen kidobni, használhatod egy olyan helyen, ahol nem zavar a zúgás, pédául egy kültéri lámpatestben.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez egy mennyiezeti lámp kis tarfóvan benne és egy led csík így nem cserélhető benne semmi, felhívtam ahonnan vettem és kicserélik egy másikra.. ;)
2022. jan. 6. 19:47
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy az a kis trafó zúgott benne. Ha kicserélik, akkor reméljük, hogy az új már jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!