Victoria GVT-834 számológépet tudok még valahol venni?
Figyelt kérdés
a linken látható számológépet szeretném megvásárolni,mert ilyenem volt és ezt tudom kezelni(sajnos nem működik) illetve tudok rajta másodfokú egyenletet számolni van egy újabb gépen amin minden mást tudok, de az másodfokút nem számol és az nekem fontos lenne.
2022. jan. 5. 19:55
1/3 A kérdező kommentje:
amit ugyanigy lehet használni és számol másodfokút az is jó csak "túl okos" ne legyen, vizsgára használhassam.
2022. jan. 5. 20:01
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Igen ezt néztem de a funkciói:
Trigonometrikus funkciók Sin, Cos, Tan, Cotg, Deriválás és integrálás, Egyenletek numerikus megoldása, Hatványozással
egyetemre kellene pont deriválás, integráláshoz és nem tudom ezt így elfogadnák e (az előző is a leírása szerint integrált, bár ezt nem is tudtam)
2022. jan. 5. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!