Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tényleg ennyi lenne az átlag...

Tényleg ennyi lenne az átlag éves fogyasztás?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem volna hogy néztem éves átlag fogyasztást hogy mennyi, és ilyen 2700-3000kwh körüli értékeket írnak. Tényleg ennyi volna mosógéppel, szárítógéppel, és bojlerral együtt? És ha már évesről beszélünk, a havi fogyasztásra 230kwh-ot írnak, ezek mennyire reálisak? Még mielőtt bárki megkérdezné, nem tudom megnézni a számlán, mert nincs bekötve az áram, csak egy mini szigetüzemű napelem rendszer én is azt akarok csak éppen nem minit hanem egy egész háztartást ellátó rendszert, de először ehhez kéne tudnom az éves fogyasztást.

2022. jan. 5. 00:59
 1/5 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Nekünk 4300 körül van.
2022. jan. 5. 01:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Reális. Egyáltalán nem sok.

Nekem mondják sokszor, hogy tuti trükközök. Mi egy kis lakásban vagyunk az eddigi legdurvább hónap az 111 körül volt. Nálam átlagosan 80-90 megy havonta. Szoktam mosni, főzni, de nem vasalok, nincs bojler (távfűtés) stb. Csalni meg nem tudok, mert havonta diktálok, ha meg csalnék, úgyis lebuknék leolvasáskor, ha kijön az eon.

2022. jan. 5. 05:00
 3/5 Isti22 ***** válasza:
Nálunk 5 évre visszamenőleg 700-1200 között volt az éves egy kétfős háztartásra (bojler és szárító nincs). Valójában 700-900 lenne, csak az otthoni munka ugye megdobta az utóbbi két évben 1000-1200-ra.
2022. jan. 5. 07:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért pont az eves fogyasztást ? Az pont nem mond semmit a szigetuzemnel.
2022. jan. 5. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, panelban például nekünk is 7-8 ezer körül volt a havi villanyszámla. Most 1900 is simán van a havi fogyasztás, de bojler, fűtés, főzés…egyszóval minden arról üzemel.
2022. jan. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!