Van olyan alkalmazás amivel lehet szabályozni a töltést?
Figyelt kérdés
Hp laptopom van és szeretnék egy alkalmazást, ami egy előre beállított töltöttségi szintnél kikapcsolja a töltést és csak akkor kapcsolja be, ha eléggé lemerült a laptop.2022. jan. 3. 17:39
1/5 Szirty válasza:
Egyes Dell és Lenovo típusoknál alapból van ilyen.
2/5 anonim válasza:
Az #1-es válaszához jöhet még az Asus is. Az Asus laptopoknál szintén be lehet állítani, hogy 60/80/100%-ig töltse az akkut. Egyéni lehetőség nincs, viszont így is nagyon hasznos funkció. Ez azonban a kérdezőn nem segít, mivel nekem sincs ismeretem olyan programról, amivel ezt a HP-nál meg lehetne oldani.
4/5 anonim válasza:
Elsősorban az akku élettartamának növelése miatt. Hosszú távon jobb, ha csak 60-80%-ig van feltöltve és nem egyfolytában 100%-ra. Manapság nem tudom mennyire gyakori, régebben láttam példát egyfolytában 100%-ra töltött laptop akkura, ami pár éves korára már csak perceket tudott a korábbi órák helyett.
5/5 anonim válasza:
Hülyeség az egész, mostmár sok éves tapasztalattal mondhatom, hogy semmit sem ér a töltöttség szabályozásán rugózni telefonnál és laptopnál, meg semmi másnál sem. Magad szivatod vele, cserében nem is segít semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!