Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kifejetlzetten pulzus mérésre...

Kifejetlzetten pulzus mérésre , követésére tudnátok konkrét ora márkát azon belűl tipust ajánlani ?

Figyelt kérdés
A legpontosabb , megbízhatóbb érdekelne , kivéve az apple watch

2022. jan. 2. 02:08
 1/4 anonim válasza:
100%
Huawei Watch GT 3
2022. jan. 2. 04:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Pulzust szerintem már a legtöbb okosóra, karkötő jól méri, tudtommal a legpontosabb talán a Garmin órái, mert ezekhez kapni pulzusmérő övet is, ami kimondottan a szívdobogást figyeli, és nem a csuklóról próbál adatot gyűjteni.

Amúgy én is a Huawei-t javaslom, vagy az almárkáját a Honort

2022. jan. 2. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:

9 éve vettem egy Beurer pulzusmérőt ami mellkasi övvel dolgozik, hát, hogy is fogalmazzak, néha mutatott is. Azt kerüld el. Bár lehet, hogy van már jobb belőle.

A mellkasi öv az szerintem sosem lesz jó megoldás, legfeljebb, ha egy egész háló, ami nem engedi máshová pozícionálni az érzékelőt. Egy egész háló meg már nagyon kényelmetlen lenne.

2022. jan. 2. 08:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem Garmin Vivoactive van. Van hozzá pulzusmérő öv is. Övvel is, öv nélkül is pontos, többször ellenőriztem úgy, hogy simán számoltam a pulzusomat, vagy a vérnyomásmérővel hasonlítottam össze, mindig pontos értéket adott.
2022. jan. 2. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!