Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Most ilyenkor megvan?Ilyenkor...

Most ilyenkor megvan?Ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harom napja rendeltem a Vodafonetol mobilinternetet,kuldtek is az sms-t hogy a rendelest teljesitettuk,vodafone app-on irja hogy meg van a csomag,de ha bekapcsolom a mobilinternetet,hiaba irja ki hogy 4G,nem tolt be semmit.

#Mobilnternet
2021. dec. 30. 04:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd át a beállításokat, régebben én is jártam így másik telefonnal, hogy be kellett állítani a mobilnetes csatlakozás elérési pontját. Vodafone-nál megtalálod, hogy mit és hogyan kell beállítani a megfelelő csatlakozáshoz.
2021. dec. 30. 05:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy ha ennyire nem értesz hozzá, ballagj be a Vodafone egyik üzletébe, és kérj segítséget.
2021. dec. 30. 05:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki-be a telefont.
2021. dec. 30. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!