Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jómódúak: nektek hány olyan...

Jómódúak: nektek hány olyan (otthon vagy vállalkozásnál használt) berendezésetek, eszközötök van, amelynek működéséhez SIM-kártya szükséges?

Figyelt kérdés

2021. dec. 29. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ismét egy gyöngyszem kérdés... Kifejtenéd mit szeretnél megtudni?
2021. dec. 29. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Kezdek félni. 2 sim- kártyám van, lehet hogy az egyiket le kell adnom a közepes keresetem miatt??
2021. dec. 29. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Mégis milyen berendezéshez kell SIM kártya tablet/telefon mellett? :D

És mi köze ennek a jómódhoz?Szerintem mi jómódban élünk, de ez nem jelenti azt, hogy faxságokra költjük a pénzt. Mindenkinek van egy telefonja (4 tagú családban négy telefon, négy kártya). És ennyi. Tabletünk is van, de abba nem használunk SIM-et.

2021. dec. 29. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem van okosotthon de sim-el működő berendezésből csak a mobil telefonok vannak.
2021. dec. 29. 22:17
 15/16 Katoonene ***** válasza:
100%

Vállalkozás 100 felett, magánéletbe 2 telefon + 1 db 4G Router, ha nyaralunk/kempingezünk legyen net.

A kérdés tényleg fura, a jómódúság relatív.

2021. dec. 30. 08:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy a szemedben jómódúnak számítok-e, én mindenesetre elégedett vagyok az életemmel. ( Párommal ketten élünk egy 74 nm-es Bp.-i lakásban, mindketten 300K felett keresünk, másfél éves autómat most cserélem egy újra, 0 hitel, bőven van félretett tartalék...) Négy SIM van a birtokunkban. Nekem DUAL SIM-es telefonom van, a páromnak egy SIM a telójában, és egy Wi-fi routerben egy adat-SIM, hogy ha egyikünk az asztali gépnél van, a másik laptopon is tudjon csatlakozni a netre, illetve hogy az Xbox-ot bármelyik helyiségben tudjam használni.

Beljebb vagy a válaszommal?

2021. dec. 30. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!