Hibás a hangváltó?
Sziasztok!
Pár perc zenehallgatás után elkezdenek a hangok torzítani az autóhifiben. Az lehet,hogy hibás hangváltó miatt? Más fejegységekket is kipróbáltam, mindnél ugyanez a hiba figyelhető meg.
Hacsak nem valami nagyon komoly, és utólag beépített hangrendszer van a kocsidban, akkor ott nemigazán van hangváltó a magas és a mélyközép között, max (azthiszem) egy kondit forrasztanak gyárilag rá. Meg így adják a bolti hangszórószetteket is.
Én inkább a vezetékezést, meg a töltést ellenőrizném, mert lehet nem kap rendes tápot. Illetve ha valamilyen bluetooth-os cucc, akkor pl én jártam úgy, hogy a Samsung telefonomon van valamilyem hangséma, amit arra találtak ki, hogy az idősek, akik bizonyos frekvenciát már rosszul hallanak, számukra azt felerősítí. Ez valamiért bekapcsolt és bekavart a zenébe, szintén elég furán szólt minden szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!