Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vennének apple watchot használ...

Vennének apple watchot használtan?

Figyelt kérdés
Gondolkozom egy apple Watch vásárlásán, S4-től felfelé vennék maximum, azért szeretném használtan venni, mert nem vagyok benne biztos, hogy használnám és újonnan így drágának találom.

2021. dec. 27. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
én nem használom mert idegesített hogy amikor rossz volt a pulzusom folyamat jelezte,meg azért néha jó leszakadni a külvilágról,ne pittyegjen már az a szar is a kezemen meg rezegjen folyamat...egyébként max garanciálisan vennék bármit is használtan,anélkül biztos nem...
2021. dec. 27. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Használtan max breilingot, omegát, rolexet.

Az ilyen szarok csak szemetet produkálnak.

2021. dec. 27. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan tegezhetsz. 😅

Ha van a közeledben iStyle vagy nagyobb pláza ott kipróbálhatod milyen. Mediaban nem tudom hogy van-e óra kiállítva, megpróbálhatod ott is megnézni.

Használtan nem vennék, max csak akkor ha ő családtag, rokon.

2021. dec. 28. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Hardveraprón vennék használtat, de csak személyes átvétellel.
2021. dec. 28. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Még újat se. Minek adjak ki pénzért egy darab műanyagért, ha már annyiért egy jó belépőkategóriás órát is kapok.
2021. dec. 28. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Okosórákban is az Apple viszi a kupát. EKG-t is mèr…Tudod hányszor jelezte már hogy gond van másnál is így sikeresen idôben tudtak rajta segíteni?

Az Applefób fanboomereknek mindenhova fröcsögniük kell?

2021. dec. 28. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
37%

6

Jah hallottam már ezt a marketing bullshitet párszor. Engem nem érdekel hogy mit mér meg mit nem. Egy darab műanyag ami két év alatt tönkre megy.

2021. dec. 28. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Ne keverd a konkurensével. Őket miért nem okolod, az övék nem plasztik?

Azt ugye tudod hogy az alma 5 ébig ad OS frissítést míg a droid 2-3 évig?

2021. dec. 28. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!