Ha felcsatlakozik(nak) a szomszéd(ok) a wifimre telóval, elképzelhető az, hogy az én google fiókomba lép be, ha ki van nyitva éppen?Vagy csak az én keresőmet tudja használni?
Te csak internetet biztosítasz. A te eszközeiden lévő programokhoz macerás lenne a hozzáférés. Ahhoz konkrétan fel kellene törni az eszközeidet és azon keresztül keresni valamire, ami elég komplikált és feltűnő.
Változtass egy wifi jálszót, hogy ne férjen hozzá a wifidhez sem és gond megoldva.
Nem tudom miért kaptad fel a vizet. Elég kultúrált válaszok jöttek és jogosak. A szomszédod ha egy átlag ember több 100 munkanapba és nem kevés erőfeszítésbe tellene, hogy feltörje a géped, wifi ide vagy oda. Ezt ugye nem éri meg, hiszen úgy van vele egy átlag ember, hogy nem tárolsz atom titkokat a gépen, nem ér meg semmi erőfeszítést a dolog. Erre utaltak páran, ami teljesen jogos.
Azonban banki adatokat sehol nem tárolunk, csak biztosított helyen papír alapon. Ha a google fiókodban ilyen van tárolva az szívás. Néha több millió felhasználó adatai szivárognak ki a szerverekről és ehhez nem kell a közeledben lenni. Valaki akár valami Afrikai országban is hozzá tudna akkor férni a bizalmas adataidhoz. Az ilyeneket nem ajánlott szinkronizálni, menteni.
Nekem úgy vannak az ilyen fontosabb adataim rögzítve, hogy pendrive-ra ki van írva vész esetére, mert soha nem tudni, de papíron megvan és az amit használok. Ha gépen is le van tárolva onnan is ki tud szivárogni egy random vírussal is, amit szinte bárhonnan össze szedhetsz.
A wifi jelszót miért nem módosítottad azóta?? Pl valami random karaktersorra, amit leírsz lapra, router alá bevágod és kész.
Csak az tud hozzáférni úgy aki tényleg hozzá tud férni a routerhez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!