Mit lehet tudni a Flanco termékeiről?
Figyelt kérdés
Az emagon is vannak már Flanco által forgalmazott termékek. Jelen esetben fülhallgatót néztem ott ki. Szerintetek ha a Flanco forgalmazza igazi lehet vagy csak román hamisítvány??2021. dec. 23. 07:38
1/3 anonim válasza:
"Az emagon is vannak már Flanco ... csak román hamisítvány??"
Eredeti román. Mint az Emag is maga. Román cég, román termékkel. Kb. annyira márkás, mint a Tes@o gazdaságos fülhallgató.
2/3 Vehofsits Adam válasza:
Senki ne vegyen innen semmit hogyha elektronikai dologról van szó. Én egy hangprojektort vettem majdnem 100.000Ft értékben, nem voltam vele megelégedve ezért visszaküldtem….hetek teltek el mire jött 3.ára is a futár aki semmilyen papírt nem adott róla. Persze csak Kp-ban lehetett fizetni (hogy ne legyen nyoma) amikor megjött.
14 nap múlva törölték az Emagon a visszaküldési kérelmemet pedig már rég elvitték a csomagot. Vagyis buktam ezt az összeget.
3/3 anonim válasza:
De jó, hogy ennyi idő után is fent van ez a kérdés, mert most néztem egy hangszórót egész jó áron amit a flanco hirdet, de már így értem miért olcsóbb, mit itt nálunk egy üzletben. Azon gondolkodtam, miért éri meg Romániából behozni egy terméket jóval olcsóbban mint itt megvenni, de így már világos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!