ATY. kérdése:
Előfizettem a Spotify-ra, közben némelyik kedvenc zenémet nem lehet elérni miért van ez?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy szép lassan de már van egy jó pár zeném amit egyszerűen nem tudok meghallgatni. Elő is fizettem erre a dologra, mégis korlátoznak régió miatt? Hogy is van ez? Kiadnak egy nótát és elérhető valameddig, utána meg egyszerűen csak ennyi? Legalább egy emailt küldjenek hogy a listáid közül ezek s ezek a zenék nem elérhetőek többé, de így egyik napról a másikra nem lehet ezt csinálni, pláne előfizetőkkel nem..2021. dec. 20. 21:57
1/3 anonim válasza:
Dehogynem... Szerződést kötöttél velük, elfogadtad a feltételeket.
"A Spotify nem köteles valamely konkrét tartalom biztosítására a Spotify szolgáltatás révén, és a Spotify vagy a vonatkozó tulajdonosok figyelmeztetés nélkül is eltávolíthatnak bizonyos dalokat, videókat, podcastokat és egyéb Tartalmat."
Ha tetszik kérj visszatérítést.
2/3 anonim válasza:
Csak a listádról tűnik el a zene, vagy egyáltalán nem található a Spotify rendszerében? Egyébként ha esetleg lekerülne egy zene, ami elég ritka, az nem a Spotify sara, hanem max a dal szerzője/előadója veteti le a zenét. Konkrétan melyik dalok tűntek el?
3/3 A kérdező kommentje:
Hat igen, el kellene olvasni a felteteleket. Koszonom a valaszod.
Melyik zenek tunnek el? Hat latni latom, csak nem indulnak el, valoszinu a szerzo leszedte valami okbol, de ez fugg a regiotol is ha jol tudom..
2021. dec. 22. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!