Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Minek van rajta usb ha nem...

Minek van rajta usb ha nem lehet lejátszani róla?

Figyelt kérdés
Van egy settop box vagy mi, IP tvhez ilyen beltéri egység. Van rajta scart, hdmi, enthernet bement, usb, alatta meg sata, csatlakozási lehetőségek. Hdmin van összekötve a tvvel, a jel meg netkábelről jön. Próbáltam hogy az usbre rákötök külső vinyót, de nem történik semmi. A külső vinyó ledje az villog, de ezt leszámítva semmi nem történik.. Néztem, nyomtam szinte minden gombot a kapcsolón, de semmi erre utaló menüt nem találtam
2021. dec. 17. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Mert az a csatalakozó a szervizelésre és javításra van.
2021. dec. 17. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Először azt kéne meg tudni hogy alkalmas e arra hogy külső vinyót fogadjon (Elvileg minden modern set top boxnak tudnia kéne ezt), és utána többet tudnánk.
2021. dec. 17. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen külső winyót tettél rá, előfordulhat, hogy van egy felső korlát amit tud kezelni, de az is, hogy csak olyant tud aminek saját tápja van.
2021. dec. 17. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy Toshiba 750 gbos külső vinyót, nem mai darab, de szépen működik amúgy gépen, tvre kötve. És van egy 8 gigás Sony pendriveom, azt is bedugtam a boxba, de semmi. A box pontos típusát nem tudom..
2021. dec. 17. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Pinviczki Gábor tökéletesen megfogalmazta a választ
2021. dec. 17. 20:12
 6/6 Hintalow ***** válasza:
Ezeken a szolgáltatói eszközökön jellemzően le van tiltva az usb port ilyen cèlra, max az eszköz firmware-èt lehet róla feissìteni
2021. dec. 18. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!