Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezt a Lenovo tabletet megéri...

Ezt a Lenovo tabletet megéri megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Főként otthon használnám, gamelésre (Minecraft, Hearthstone), videónézésre, néha videófelvevésre/vágásra, meg jópár appot le szeretnék tölteni rá. Ezekhez jók a hardverei?

2021. dec. 15. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre teljesen tökéletes. Én személy szerint szeretem a Lenovot. Apumnak laptopjai voltak belőle mindig, nem panaszkodott.
2021. dec. 15. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a Lenovót, a fiamnak pontosan ugyanez a típus van, feleségemnek egy M8-as. Nem rossz kis gép, de ilyen videófelvételre, vágáshoz én azért erősebb vasat vennék. Nem mondom, hogy ezzel nem menne, de na...
2021. dec. 15. 11:22
 3/6 anonim válasza:
49%
Hát őszintén nem igazán. Jó ni jó, mert nyilván "új" viszont nem sokáig fogja bírni. Eleve a márkája mint Lenovo - t rossznak tudom mondani, mivel nem egy telefonom, se tabom volt ilyen. Eleinte jó, és mondani gyors volt majd az időkben hirtelen rossz lett. Random hirtelen lefagyott majd kikapcsolt csak úgy. Pedig nem használtam ki dehát a márkája mint mondtam nekem egyáltalán nem jött be. Ha tudnám javasolni inkább egy Samsung, iPhone, LG, rendmi márkát ajánlanám. Ezeket jól kilehet használni számomra beváltak , videós vagyok így elég rendesen vágtam videókat és a redmi bírja a legjobban:) redmi note 9 pro a legjobb telefon vágásra:) üdv, értesíts nyugodtan mi sikerült
2021. dec. 15. 11:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

3. A telefonom jó a mostani, tabletet keresnék

2021. dec. 15. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Milyen márkát éri meg venni?
2021. dec. 15. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Lenovo teljesen okés nekem nincs bajom velük.

Vedd meg nyugodtan.

2021. dec. 15. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!