Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van olyan Okos gyűrű ami...

Van olyan Okos gyűrű ami lèpèst,kalóriát ès a szívnek a dobogàsàt?ha lehet minnèl olcsóbb legyen

Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ami olcsó (pláne okoseszköz vonatkozásában), az gagyi, azaz - jelen esetre vonatkoztatva az általa írott (pulzus, véroxigén, vérnyomás, stb. stb. stb.) értékek nem vehetők komolyan.
2021. dec. 13. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nézem van. De mint ahogy írták, az olcsó készülékek nem véletlenül olcsók. Nekem egy xiaomi mi band 6-os karkötőm van. A pulzusom +/-2 értékkel tér el felkaros vérnyomásmérőhöz képest, ami szerintem értékelhető hiba. Bár nem is lehet hibának nevezni. Azonban más olcsóbb kategóriásoknál meg nagyon eltér a valóságtól a dolog. Még a lépés számláló is jelez mindenre. Ennél nem.
2021. dec. 13. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:

2-vel egyetértve azt kell, hogy mondjam, hogy +/- 2 az nem számít tán még hibának sem, mert rögtön egymás után mérve (ami állítólag nem egészséges hagyományos vérnyomásmérővel - én legalábbis egy kezelt hipertóniás laikustól (nevelőapám) mindig ezt hallom) is simán lehet ennyi eltérés.

De ma már azt mondanám, hogy arra se jó, hogy villogj azaz, felvágj vele, mert ma már olyan áron vannak ezek a kütyük, hogy aki akar és nem kb. 4 órás minimálbéren van (vagy hajléktalan), az mindenki tud venni.A gagyibbaknak nagyon lement az ára.

2021. dec. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!