Hogyan kell bekötni a fényváltó kapcsolót?
Figyelt kérdés
Van egy babettám, ledes megoldással csinálom a világítást, és hát alapon nincsenek rajta ilyen nagy elektronikai dolgok, egy egyszerű első és hátsó világítás van, de én a villogás, és az izzó gyengesége miatt leváltom, teljesen mindegy, lesz rajta egy kombinált kapcsoló (index, duda, fényváltó kapcsoló) és az a baj hogy konkrétan mindent betudok kötni, kivéve a fényváltó kapcsolót, a kérdésem hogy hány kivezetése van a fényváltó kapcsolónak, és hova mejik vezeték megy? Előre köszönöm a válaszokat!#Kombinált kapcsoló #Fényváltó
2021. dec. 9. 23:41
1/3 anonim válasza:
Sima váltó kapcsoló, közös, nyitó, záró.
2/3 A kérdező kommentje:
Eddig rendben van, de mitől lesz kisebb a fénye? Hiszen ugyanarról az aksiról nem lehet kisebb a fénye, vagyishát ez az, hogy én ezt nem értem, ezért kérdeztem hogy mi hova megy? Most, megy egy a közös a váztestre és a másik kettő? Esetleg mehetne az egyik a pozitívra, de a harmadik még mindig nem világos, hogyha rákötöm azt is a pozitívra, az ugyanazt a fényerősséget eredményezi, vagy a kapcsolóban van valami ami legyengíti?
2021. dec. 10. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!