150-200 ezer körül milyen tabletet ajánlanátok?
Tanulnék rajta, meg dolgoznék. Ezen kívűl használnám böngészésre, filmnézésre, esetleg beszélgetnék rajta videóhívásban ismerősökkel, vagy ha bejön megint a digitális oktatás, akkor azon csatlakoznék be az előadásokra.
Minimum 10 col-ra gondoltam.
Kinéztem egy ipad tabletet kb 140 körül van, és egy androidosat is, ami 130 körül.
Melyik lenne nekem jobb ezek alapján?
Kicsit az ipad felé hajlok, de meghallgatok ellenérveket is róla.
Apple-ből konkrétan erre gondoltam.
Olyanokat hallottam, hogy csak a márkát kell megfizetni, egyébként nem jó. Akkor ez nem igaz?
(Olyan valaki mondta, aki nem próbálta soha)
Nem, nem igaz az Apple meg is adja azt az élményt amit te kifizetsz, mert nagyon sok évig kap frissítést is. iPhoneom van, sokkal stabilabb mint a droid számomra mindenben jobb.
De ha bemész egy iStylebe ott ki is próbálhatod, hogy tetszik-e.
Köszönöm, meg fogom nézni.
Jelenleg kevés helyen elérhető a chiphiány miatt. Meg szeretnék venni hozzá egy érintőtollat, meg egy tokot, úgy már 200 körül lenne.
Azért kételkedek egy kicsit, mert a többi apple termékhez képest túl olcsónak tűnik. Láttam egy kb 250 ezres ipadot is, de az tokkal, és tollal együtt 300 fölött lenne. Mivel a linken szereplő ipad az apple termékek között olcsónak számít, azért kételkedek, mert az olcsó nem mindíg jó. Ezt androidos termékek esetében tapasztaltam is
A helyesben megbízható helyen venném a készüléket! A tok már lehet gsm-es, de a gép inkább ne! És ajánlok üvegfóliát is mert ha leejted inkább az törjön be mint a képernyő mert sokkal olcsóbb, meg inkább az legyen karcos, mert azt könnyebb cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!