Van olyan program telefonra, ami megmutatja, hogy hogyan látnak a szemüvegesek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 20:06
1/6 anonim válasza:
Neten vannak szimulátorok, de szemüvegesként azt mondom, hogy szart se érnek! Asztigmiát ezek szerint még szimulálni is nehéz.
Manuálra kell állítani a fókuszt a telón, odapöttyinteni a kiszemelt tárgyra, majd elérakni a szemüveget. Na kb. annyit látunk.. :(
2/6 anonim válasza:
Kipróbáltam a telefonnal, hogy jól írtam-e. Nem teljesen olyan. Tudom, hogy nehéz elképzelni, de még a színek és a tér közti átmenet is elveszik. Barna előtt barna, fehér mellett szürke csík.. olyan, mintha ott sem lenne!
-5 lencse +2 cilinder
3/6 anonim válasza:
Amíg nem lettem szemüveges el sem tudtam képzelni milyen lehet. Tényleg valami hihetetlen az, hogy szemüveg nélkül nem tudok dolgokat elolvasni. Nem látok dolgokat amik picik, aprók. Cérnát tűbe fűzni szemüveg nélkül.
4/6 anonim válasza:
Nekem az általános elesettség érzés az igazán kellemetlen szemüveg nélkül. Hogy még felvéve is formáról és mozgásról próbálom azonosítani a munkatársaimat, mert míg nem hallom, nem tudom ki az. Ha bepárásodik és le kell venni, akkor bizonytalan járni. Elvesznek a formák és ívek. Szürkületben pedig még szemüveggel is borzalmas kimenni! Nulla térlátás, minden félelmetes lesz mert nem tudom mi az, a csillogások és mozgások zavaróak. Ha szemüveg+zseblámpa időszak van, végem. Már 2000 lumenes bringalámpám van, mégis lefejelek ágakat az erdőben!
5/6 Vortrex válasza:
Homályosan, a legtutibb amikor egyik szemed vízszintesen cilinderes, a másik meg függőlegesen, ez egyfajta kettőslátás egy szemgolyónál, úgy látsz tőle mint a légy a kaleidoszkópon át.
6/6 Szirty válasza:
A kérdező azt akarja tudni hogyan látnak a szemüvegesek.
Nem azt hogy hogyan látnak a szemüvegesek _szemüveg_nélkül_! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!