Black Friday idején szombaton is szállít az MPL?
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 15:11
2/13 anonim válasza:
A csomagod általában dobálják, rugdossák. By egressy úti csomag elosztó ... (láttam)
3/13 A kérdező kommentje:
2: na de jó... nekem pont egy törékeny dolgot fognak majd hozni, ma délelőtt rendeltem, csak nem tudtam, hogy holnap hozzák-e mert egy nap van megadva szállítási határidőnek vagy csak hétfőn
2021. nov. 19. 15:25
4/13 anonim válasza:
Nem szallit, majd hetfon vagy kedden. A nagy vasarloi tomeg miatt csuszasok vannak
5/13 Koplárovics Béci válasza:
Nem, mert az már Black Saturday lenne.
6/13 anonim válasza:
van olyan bázis ahol dolgoznak szombaton is karácsony előtt. a mostani szombat lesz az első például a verseny utcában. egyébként még a posta sem dolgozik szomnbaton az év más részeiben.
7/13 anonim válasza:
Ha hihetünk annak, hogy az emagon egyetlen perc alatt 1800 rendelést adtak le, ne várd, hogy a jövő héten kiszállítják. Ennyi rendelést összekészíteni is egy hét, és ez egy perc alatt jött be. Ha csak egy óra alatt minden percben a tizede jött be, idén már nem fognak végezni a feldolgozásával.
8/13 A kérdező kommentje:
7-es: ez durva😀 bár én is láttam ott jó akciókat monitorra és mosógépre😊
2021. nov. 19. 16:10
9/13 A kérdező kommentje:
Én mondjuk az iglasstól rendeltem ott nem tudom mennyire nagy a tömeg😀
2021. nov. 19. 16:11
10/13 anonim válasza:
Majd írd meg mikor kaptad meg, kiváncsi vagyok.
De örülj neki ha jövő héten megérkezik...
Karácsony előtti időszakban szoktak a futárszolgálatok hétvégén is szállítani, de jellemzően csak a nagy városokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!