Van olyan hely, ahol ki lehet próbálni, a fülhallgatókat? Főleg a "kicsit" drágább, kábel nélküli fülhallgatókra gondolok.
Figyelt kérdés
Hogy el tudjam dönteni, melyiket szeretném megvásárolni.
(Azért 30-60.000 Ft-környékén azért szerintem nem mind1, hogy annak a hangja tetszik-e, vagy sem?!)
2021. nov. 11. 09:48
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Ha interneten vásárolsz, 14 napod van, hogy ha mégsem olyan a termék amilyennek gondoltad, akkor visszaküldheted (nyilván a saját költségeden). Egy postaköltséget szerintem megér... De ez csak az én véleményem.
3/5 anonim válasza:
#2 Fülhallgatókra higiénia okokból csak bontatlan csomagolás esetén érvényes a 14 napos pénzvisszafizetési garancia.
4/5 anonim válasza:
Konzolvilagban esetleg. De a 80 ezres steel.series fulesemet sem tudtam kiprobalni.
5/5 anonim válasza:
Agybadugósat ugye nehéz. Szép vagy sem fülzsír meg minden. Azt többet el nem adják. Fejhallgatónál működik a dolog.
Meg kell kérdezni hol van rá lehetőség, vagy haverokat körbekérdezni kinek mi van ha van és ki lehet -e próbálni...
Agyba dugós lutri többnyire :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!