Mit csináljak ha az ios készülékeimen nem a legjobb az internet?
Figyelt kérdés
Jelenleg Vodefone internetet használok, ami teljesen jól működik számító gépen is, és Androidon is. Viszont vettem ios készüléket ami minden interneten tökéletesen működik, viszont az itthoni Vodefonen nem. Alig akar betölteni valamit, és az üzeneteimet sem szeretné nagyon elküldeni. Ez nem csak egy adott telefonon van, hanem az összes ios készüléken. Próbáltam máshol rákapcsolódni az internetre, de mindenhol tökéletesen működött az összes készülék. Ez mitől lehet? A választ előre is köszönöm :)2021. nov. 8. 17:27
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a kifigurázást :D Annak ellenére hogy elírtam egy "e" betűt, tudtam nagy betűvel mondatot kezdeni, és az alap szavakat helyesen leírni ugye bár.
2021. nov. 8. 17:51
3/4 anonim válasza:
Kicsit megkavarodtam. Hogy az otthoni vodafone hálózaton nem jó?
Mármint az otthoni wifi -n?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen
2021. nov. 9. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!