Ondrisko kérdése:
Hogyan lehet letiltani az érintőpárnát?
Figyelt kérdés
#érintőpárna #letiltás windows 8-ban
2021. okt. 31. 11:26
1/12 A kérdező kommentje:
Régebbi notebookon -hp ENVY dv 7- elromlott az érintőpárna. Ami azt jelenti hogy a kurzor önálló életre kelt,nem tudom hogy miért. Összevissza ugrál kinyitogat ablakokat vagy bezár.Ez elég ijesztő. Mivel úgy gondoltam hogy az érintőpadot amúgy is keveset használom letiltom az eszközkezelőben.Igen ám ,de a letiltás csak addig működik amíg ki nem kapcsolom a gépet. A legközelebbi indításnál már megint bekapcsolt állapotban van az érintőpárna, sőt elég ha a notebook takarékos rezsimben van. Van valakinek ötlete hogyan lehetne a letiltás állandó? Egyenlőre nem szeretném teljesen eltávolítani a programot. Köszönöm a választ.
2021. okt. 31. 11:30
2/12 anonim válasza:
Mit is mondtál, konkrétan milyen eszközről is van szó, amin le szeretnéd tiltani?
3/12 anonim válasza:
Magán a notebookon az F1-12 billenytűk között keresgélj, és egy egér vagy érintőpad szerű ikont keress.
Ha az FN-t és ezt a gombot lenyomod, akkor azzal ki-be kapcsolhatod az érintőpadot.
Laptopja válogatja, hogy melyik F-gomb a jó neked.
Az előző Fujitsumon pl. az F5 volt, a mostani ASUS-omon pedig az F10.
4/12 Szirty válasza:
HP Elitebook esetén kétszer "koppintasz" a touchpad sarkában látható fehér pontra.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen ,a letiltás működik,de csak addig amíg újra bekapcsolom a gépet.Minden bekapcsolásnál vagy újrainditásnál újra engedélyezett állapotba van az éritőpárna.
2021. okt. 31. 11:58
6/12 A kérdező kommentje:
Sajnos a fehér pont nem működik , mert hát az egész érintőpad sem működik ,nem reagál , de viszont önállóan ugrál.Ezért szeretném letiltani tartósan ,hogy ne kelljen ezt megtenni állandó jelleggel.
2021. okt. 31. 12:01
7/12 Szirty válasza:
Tiltsd le az eszközkezelőben.
Ezt a "párna" megnevezést honnan vetted egyébként?
8/12 A kérdező kommentje:
Hát lehet angolosan is -touchpad.Tehát az a gond hogy letiltom az eszközkezelőben,de csak addig működik a letiltás amíg bekapcsolva van a gép , minden indításnál újra le kell tiltani
2021. okt. 31. 12:07
9/12 anonim válasza:
Vezérlőpult/egér alatt le tudod tiltani a touchpadot.vagy az eszközkezelőnél duplaklikk az egérre,itt el tudod távolítani a driverét.vagy megpróbálhatod visszaállítani egy korábbi verzióra.
10/12 A kérdező kommentje:
Hát én csak a letiltást akartam állandósítani hogy ne kelljen minden alkalommal megtenni,de köszönöm a választ mindenkinek.
2021. okt. 31. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!