Hogyan lehet ránézésre megmondani, hogy egy konnektor gyerekzáras, vagy nem?
Nemrég vettem egy hosszabbítót, bele akartam dugni valamit, nem sikerült. Nem megy bele se erővel, se úgy, ha mozgatom a villásdugót, így most használhatatlan a hosszabbító.
A csomagolásra nincs ráírva, hogy gyerekzáras lenne. A 2 lyukban, ahová a villákat be kell dugni, van 1-1 kicsi zöld pöcök, gondoltam azokat kell nézni, de rájöttem, hogy egy másik hosszabbítónkban is van olyan, abba mégis bele tudom dugni a dugvillát, mindenféle erőlködés nélkül.
Onnan tudod hogy van-e benne hogy bele látsz a lyukba mélyen vagy nem. Ha a lyuk üres, akkor nincs.
Gyermekvédelmi retesz lényege nem az hogy kigyúrt mellizom kell a csatlakoztatáshoz, hanem az hogy csak akkor lehet a lyukba dugni valamit ha egyszerre dugod mindkettőbe.
Ezzel együtt vannak rosszul sikerült, rossz minőségű példányok amik akadályozzák a normál használatot azzal hogy rohadt nehéz beledugni a villát. Sőt néha kihúzni is.
Főleg akkor jelentkezik ilyen probléma ha már kissé elhasznált az aljzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!