Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ránézésre megmond...

Hogyan lehet ránézésre megmondani, hogy egy konnektor gyerekzáras, vagy nem?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy hosszabbítót, bele akartam dugni valamit, nem sikerült. Nem megy bele se erővel, se úgy, ha mozgatom a villásdugót, így most használhatatlan a hosszabbító.

A csomagolásra nincs ráírva, hogy gyerekzáras lenne. A 2 lyukban, ahová a villákat be kell dugni, van 1-1 kicsi zöld pöcök, gondoltam azokat kell nézni, de rájöttem, hogy egy másik hosszabbítónkban is van olyan, abba mégis bele tudom dugni a dugvillát, mindenféle erőlködés nélkül.

2021. okt. 29. 10:41
 1/4 Szirty ***** válasza:
90%

Onnan tudod hogy van-e benne hogy bele látsz a lyukba mélyen vagy nem. Ha a lyuk üres, akkor nincs.

Gyermekvédelmi retesz lényege nem az hogy kigyúrt mellizom kell a csatlakoztatáshoz, hanem az hogy csak akkor lehet a lyukba dugni valamit ha egyszerre dugod mindkettőbe.

Ezzel együtt vannak rosszul sikerült, rossz minőségű példányok amik akadályozzák a normál használatot azzal hogy rohadt nehéz beledugni a villát. Sőt néha kihúzni is.

Főleg akkor jelentkezik ilyen probléma ha már kissé elhasznált az aljzat.

2021. okt. 29. 10:47
 2/4 lali51 ***** válasza:
10%
Próbálj beledugni egy szeget ha sikerül nem dyerekzaras.
2021. okt. 29. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Nem gyerekzáras, ha látod az érintkező lemezeket: [link]

Gyerekzáras, ha nem látsz bele: [link]

2021. okt. 29. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Így néz ki a gyerekzáras:

[link]

[link]

nem látsz be a lyukon.

2021. okt. 29. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!