Miért akadoznak a játékok ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma fejlesztettem egy celeron g5200-ról egy i3 10100f-re. És azt vettem észre hogy semmivel nem lett több a teljesítmény. Ki próbáltam a rainbow sixet és akadt a hang és 50 fps-em volt, a vicc kedvéért letöltöttem a fortnite-ot és nagyon laggolt low grafikán 1920x1080-ba a rocket league meg nagyon lassan tölt be. A gépem: gtx 1060 3gb, 8gb ram és ügye a i3. Mi lehet a probléma ?2021. okt. 28. 18:23
1/7 A kérdező kommentje:
Rosszul raktam be a processzort ? Pedig érzékeli a windows.
2021. okt. 28. 18:24
2/7 anonim válasza:
Milyen procid volt? olyan nincs amit írtál.lehet hogy a biost frissíteni kellett volna még a procicsere előtt.és csere után újrarakni a wint meg feldriverezni a gépet.
3/7 A kérdező kommentje:
celeron g5200 processzorom volt. És akkor most próbáljam meg újratelepíteni ?
2021. okt. 28. 20:45
4/7 anonim válasza:
próbáld meg fordítva a processzort berakni hátha segít :)
5/7 anonim válasza:
Celeron g5900 lehetett az.ez a proci rendelkezik igp-vel míg az i3 nem,ami bekavarhat az egész rendszer működésébe.a biost nem is fontos frissíteni,azzal nem kellene hogy gond legyen.
6/7 A kérdező kommentje:
És ez ellen mit lehet tenni ?
2021. okt. 29. 09:00
7/7 A kérdező kommentje:
Újra raktam a Windows-t és megoldotta köszönöm az (értelmes) válaszokat !
2021. okt. 29. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!