Nem enged a windows letölteni semmit, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Letöltéskor azt írja hogy a víruskeresés nem sikerült. Avastban kikapcsoltam mindent, tűzfalat is, böngésző letöltéseket engedélyeztem, de ugyan ezt írja. Mit csináljak? Semmit sem enged letölteni.2021. okt. 23. 21:42
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy a windows nem engedi, nem lehet, hogy inkább a böngésző? Másik böngészőben próbáltad?
2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam, ott is ez a helyzet.
2021. okt. 23. 23:04
4/7 A kérdező kommentje:
Ott hol tudom ezt be állítani? Web védelmet, Fájl védelmet, Viselkedés védelmet, Levelezés védelmet kikapcsoltam már.
2021. okt. 23. 23:35
5/7 anonim válasza:
Avastot akkor sem kéne használnod, ha abszolút semmi más lehetőséged nincs. Felejtsd el, szemét, kuka, trágyadomb. Keresgélj bármi más után ami free. De egyébként az antivírusok nagy része még ha fizetős is, akkor sem drága. Megéri átgondolni. Avasttól meg szabadulj meg, felejtsd el hogy valaha létezett.
6/7 anonim válasza:
A Windows Defender teljesen jó alap vírusirtónak. Minek szenvedsz mással? Jó, régen baromi rossz volt a Microsoft vírusirtója, de mára az egyik legjobb. Töröld az Avastot.
7/7 anonim válasza:
Állítsd vissza a gépet korábbi állapotára.azután törölj le minden szart a gépről,esetleg tedd fel a malwarebytest és csinálj víruskeresést.az automatikusan induló programok között is nézz szét,és optimalizáld a wint egy progival.ezt nem szoktam javasolni mert ha jól működik a gép akkor szükségtelen.ott az ashampoo win optimizer free,advanced system care free stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!