Miért nem találja meg a laptopom a wifit?
Figyelt kérdés
A laptopom nem ajánlja fel az optikai hálózathoz való csatlakozást.
A telefonom megosztott mobilinternetére tud csatlakozni, szóval nem hiszem, hogy a laptopommal lehet a gond, esetleg ha az új optikai hálózathoz túl elavult lenne, mivel már több mint 6-7 éves laptopról van szó.
Nem tudom, hogy esetleg egy olyan oldalon kéne beütnöm a az adatokat, amelyet felkereshetek offline is, és ezesetben melyik oldalon kell ezt megtennem(Telekom), vagy csak szimplán a laptoppal van-e a gond.
Ha bárkinek van valamilyen ötlete, azt nagyon megköszönöm!
2021. okt. 18. 21:10
1/6 anonim válasza:
A modemben be van kapcsolva a wifi, a 2,4 ghz is? Nekem is telekom van ès a modemben ki lehet kapcsolni őket, nem tudom neked milyen tipus van, de gomb is van rajta elől a 2,4 ès az 5 ghz wifihez is
2/6 anonim válasza:
Tavaly kötötték be, a szerelő irányította, be kellett írni egy 8 karakterből álló jelszót és bedugni a gépbe az ethernet kábelt. Rögtön csatlakozott. Aztán meg kell nézni és leírni, mi van a router talpára írva és be kell írni. Enter, ki lehet húzni az ethernet kábelt, marad a wifi. De azért megkérdezném, jó helyre dugtad a routerbe az ethernet kábelt?
4/6 A kérdező kommentje:
Minden jó helyre van dugva, működik mindenkinek a wi-fi, nekem is, kivéve a laptopomon. De még fel sem ajánlja a csatlakozási lehetőséget a laptopon..
2021. okt. 18. 22:16
5/6 anonim válasza:
Alul, jobb oldalon a Tálcán kellene kiírnia a Hálózati és internetbeállítást. Ezt látod, csak nem csatlakozik? Ha ez a helyzet, akkor ezt a Hálózati beállítást nézd meg, csatlakozik-e?
6/6 anonim válasza:
Magam is arra gyanakszom, amit a korábbi válaszoló is írt, hogy a probléma hátterében a router beállítása állhat. Nézd meg, hogy engedélyezve van-e a 2,4GHz-es hálózat, ha nem, akkor feltétlen engedélyezd. Ha esetleg úgy van beállítva, hogy egyszerre legyen 2,4 és 5 is, akkor próbáld átállítani csak 2,4-re, vagy ha úgy sem működik, csak 5-re. Esetleg még a csatornaszélesség állításával is kísérletezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!