Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen számítógépet vegyek...

Milyen számítógépet vegyek amin minden játék elfut?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem értek a számitógépekhez de szeretnék venni egyet játszani,olyat amin nagyjából bármit lehet. Használtaln akarok venni mert újon elég drága. Leírnátok hogy mitől számít egy gép jónak? Pl hogy mennyi ram,videokartya stb alatt ne keressek.

2021. okt. 15. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Csak a videókártya árak száltak el, a többit újonnal is veheted.

I3 10100F/R5 1600AF (8/12szál)

2x8GB RAM

500GB SSD

Ez alá nem megyünk.

2021. okt. 15. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 A tárhely méretét hadd döntse már el ő. Lehet hogy egy 120 GB-os SSD is elég lesz. A 16 GB RAM-ot minimálisként beállítani - akár játékhoz - szerintem egy kicsit erős.

Kérdező, egy viszonylag olcsó gépen is elfut szinte minden játék, a kérdés inkább az, hogy milyen beállítások mellett. Ha nem értesz hozzá, szerintem vegyél egy Xbox-ot, még a játékokkal együtt is olcsóbb lesz.

2021. okt. 16. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha bármit elakar futtatni a 16GB RAM kötelező.

120GB SSD: ez szinte csak az op redszernek lenne elég.

2021. okt. 16. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Az operációs rendszer kb. 20GB-ot foglal. Van egy Windows-os tabletem 32GB háttértárral, több alkalmazás mellett is van még vagy 7GB szabad hely. Asztali Windows, mielőtt belekötnél. Persze ha az "összes" játékot le akarja tölteni, ahhoz egy kicsit több hely kell, akkor tényleg nem árt 500GB minimum.
2021. okt. 16. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyszerű akkor marad 100GB szabad hely::::D
2021. okt. 16. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!