Az elektronikus villanyóra érzékeli az alábbi áram lopást?
Egy ismerősömnél most voltam hogy kicseréljek neki néhány villanykapcsolót és dugaljat. Az a nem normális meg behúzott a villany oszlopon levő vezetékről egy fázist. Hogy ő arról üzemelteti a kripto bányász gépét. A nullát meg a hivatalos hálózatról ,,veszi''.
Itt az lenne a kérdés hogy ez a modern villanyóra érzékeli eztet?
Azt tudom hogy az óraállásokat, mágnesezést vagy rongálást azt menti a belső memóriájába. De erről a nulla vételezéséről nem tudok semmit. Én nem értek hozzá nem vagyok szakképzett villany szerelő.
A fogyasztás az ugyanannyi lesz mind eddig. Csak a plusz áramot a bányászgéphez lopja.
Esetleg lebukhat vele ha jönnek ki leolvasni a villanyórát?
Én nem akarom bejelenteni. De ha jönnek a villanyórát leolvasni és a villanyóra érzékeli ezt a szabálytalan vételezést akkor bajba lesz...
Ha alaposan megnézed a bejövő vezetéket a villanyoszlopról a házba észre sem lehet venni.
"Így van, ilyen "kis" mértékű lopásért kap egy maximum 600ezres csekket aztán feltöltős lesz az órája."
A gyakorlat az, hogy onnantól, amikor már nem bizonyítható hogy nem volt szabálytalan, 10x átlagfogyasztást számláznak.
hat banyaszasbol boven lesz kerete valtsagdijra is igy ulnie biztos nem kell
ha meg nem, akkor megerte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!