Messengerben az Új szoba melletti ismerőseim arcát hogyan tudom eltüntetni onnan?
Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 15:24
1/4 Pelenkásfiú válasza:
Sehogy. :/
Azokat mutatja ott, akik épp online-ak. De nekem pl. azokat hozza előre, akikkel pont nem szoktam és nem is akarok beszélni.
Ha kikapcsolod a saját online státuszodat, akkor te sem látod másokét, de ettől még lesznek ott profilképek, csak épp mások.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Tedd fel a lite verziót, abban nincs ez, se a "napom" baromság, viszont idézni meg üzenetet törölni sem lehet abban,illetve chatfejek sincsenek. De ha ez utóbbiak nem hiányoznak akkor jó alternatíva. Én is ezt használom.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es! Igen,erre gondoltam,engem is azért idegesít,mert éppen olyan emberek szerepelnek ott,akikkel nagyon ritkán beszélek.
Kedves 2-es! Köszönöm szépen a válaszod, de arra gondoltam,amit az 1-es írt.
Kedves 3-as! Köszönöm, ki fogom próbálni a Lite verziót!
2021. okt. 11. 03:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!