Melyik E- cigi a jobb? Vattás vagy a szimplán porlasztós? Miben jobb egyik a másikától?
Egyik sem. Több kárt csinál mint hasznot.
Ezektől még a rendes cigi is "egészségesebb".
A ""vattás"", azaz amit te tekersz (előre tekertet is tudsz venni), az jóval olcsóbban kijön, 1 csomag vatta meg elég akár fél évig is, tehát ha valamilyen ooknál fogva megégeted, akkor az fillérekből megvan, míg egy fix "sub-ohm" porlasztó minimum 1000-3000Ft darab, az jobban fáj ha megég.
Elsőre megérheti sima porlasztóst venni, aztán amikor már úgy belejössz a történetbe, akkor simán megpróbálhatod a tekerést.
Én is egy Smok Mag kittel kezdtem, ami 2 akksis, a porlasztók akár 100W+ on is mentek, de már rég magamnak tekerem másik szett(ek)re, és max 30W bőven elég.
a "vattás"-nál sem kell egyböl úgy kezdeni, hogy mindent magad csinálsz. Már az is jó lépés, ha pl elöre elkészített tekercseket veszel és azokba teszed magad a vattát. De persze nem egy rakétatudomány magadnak tekerni.
Szerintem a kész "porlasztó" nagy pazarlás, pont az miatt, amit a #2 is írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!