Lehet-e használni egy lcd sérült laptopot?
Figyelt kérdés
Sikeresen betörtem a laptopom, viszont a napokban hatalmas szükségem lenne rá. Rövid távon egyátalan nem zavaró a vonalas csík, hosszabb tàvon nyilván meg szeretnèm javíttatni. Lehet, hogy egy szakmában jártas számára egyèrtelmű a kérdés, én viszont nem tudom, hogy használata így nem károsítja-e a laptop más területeit.2021. okt. 7. 20:07
1/1 anonim válasza:
Nem, ha igy is beindul és más baja nincs akkor kijelzőcserés ha jól értem, nem hiszem hogy más is meghalna benne. De ha egy külső monitorra rakod a törött kijelző nem is fog müködni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!