Milyen víruskezelő (appot) tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
A laptopom (asus) naponta min. 1 szer újraindul probléma észlelése érdekében vagy csak egyszerűen leáll. Gyanítom, hogy vírusos. Milyen víruskezelőt rakjak rá? Help!
Előre is köszi!
2021. okt. 6. 18:30
1/11 anonim válasza:
Te lenni magyár?Van gépen windows oprésen szisztem?
2/11 anonim válasza:
Nincs rá semmi szükség. Feljavítani úgy sem tudod, mindenképp újratelepítés szükséges. Utána meg elég vigyázni, nem megnyitni kétes weboldalakat, és sosem lesz újra vírusos.
3/11 anonim válasza:
Szedd le a Malwarebytes-t, és vizsgáld át a géped vele. Ha aktív védelem kell, akkor mondjuk leszeded a Kaspersky-t, vagy Avast-ot, nem tudom, mindenki másra esküszik, nekem elég a win 10-en lévő defender + néha lefuttatom a Malwarebytes-t(amit már 10 éve használok). Ha nincs eredeti windowsod, mindenképp legyen aktív védelmed(mert ugye eredetin van), és ha gyakran látogatsz ismeretlen weboldalakat, torrentezel, stb, stb, akkor nagy eséllyel lesz vírusod.
4/11 anonim válasza:
2-es adni rosz tanács vírus lenni véletlenszerű ip ping alapján robotnak sacan net
5/11 anonim válasza:
360 Total Security. Az én gépemen is ez van, és nagyon jó.
7/11 anonim válasza:
Nos ez esetben én már csak 1 dolgot tennék: menteném az adataimat és újrahúznám a Windowst. Kínlódna vele a rossebb, az.
Telepítsd újra, tegyél fel egy vírusirtót ami nem engedi alapból hogy megnyiss olyan oldalakat ahonnan összeszedhetsz ilyen dolgokat és ennyi.
8/11 anonim válasza:
Semmi köze az újraindulásnak a vírusokhoz
Elsősorban túlmelegedésre gyanakodnék, de rengeteg egxéb hardveres és szoftveres buktató is lehet. A vírus kb a legutolsó, ami manapság szóba jöhet.
Vidd szervizbe!
Javaslat: T&T informatika vagy Dominik műhelye. Youtube-on rengeteg referenciájuk van.
9/11 anonim válasza:
hihetetlen mennyi naiv ember van itt
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 8;7;6;5 válaszát a többieknek meg csak ennyit üzennék: köszönöm, mostmár nem fogok hülyén meghalni.
2021. okt. 8. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!