Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elment az áram,mit tegyek?

Elment az áram,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elment nálam az áram,amikor bekapcsoltam a kenyérpirítót.

A kis kapcsolókat a szekrényben nem csapta le.

Mit tudok tenni,mi lehet a baj?

2021. okt. 3. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az óránál kapcsoltad le a biztositékot? Ez fontos, mert nulla,föld zárlatkor is levált az áramvédő. Ha a lakás elosztóban kapcsolgatod le a biztositékokat, attol még kap áramot az áramvédö
2021. okt. 3. 21:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Egy lakáselosztó van a lakásban?

Pattan egyet amikor megpróbálod felnyomni?

2021. okt. 3. 21:30
 13/19 A kérdező kommentje:

Sajnos az óra nem itt van, ahhoz csak a tulajnak van hozzáférése,albérletben vagyok. Holnap reggel akkor első dolgom lesz szólni neki,mert azóta sem sikerült megoldani.

Remélem a hűtő reggelig nem megy töbkre.

2021. okt. 3. 22:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
ami akad kapcsoló azon csak egy gomb, kallanytú van? nincs másik pluszban? Ha van, akkor azt be kell nyomni és utána felkapcsolni
2021. okt. 3. 22:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak nagy erő kell hozzá (az kell) és a kérdező nem meri akkora erővel felnyomni.
2021. okt. 3. 22:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Elsősorban tudni kellene, hogy a lakásban új fajta automata biztosíték van(kapcsolós), vagy amire kicsi az esély, olvadó biztosíték. Az előbbinél kapcsold le az összes kapcsolót, majd a főkapcsolót akkor próbáld meg felkapcsolni. Ha ez megvan, bent a lakásban kapcsold fel mindegyiket(ált. 3-4), kivéve azt, amelyik áramkörén volt a pirító. Ha így nem megy, akkor ott nagyobb a baj.

Ha olvadó biztosíték van a lakásban, akkor ahhoz ki kell csavarni a biztosítékokat. Ha valamelyiknek lyukas az allja, akkor az elromlott, cserés(meg lehet csinálni, hogy menjen, de utána már nem fog leoldani, ha megint hiba lesz).

Én azt tanácsolom, hogy olyannak szólj, aki ért hozzá.

2021. okt. 4. 08:02
 17/19 A kérdező kommentje:

Megoldódott,csak nagyobb erő kellett:D

23 éves lány vagyok szóval kiderült hogy nem tudtam akkora erőt kifejteni:D

2021. okt. 4. 12:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Marha jó hálózat lehet kiépítve ha egy szaros kisgép levágja a biztit.gondolom más nagyfogyasztó nem megy mellette.
2021. okt. 4. 13:36
 19/19 anonim ***** válasza:

"23 éves lány vagyok"

Egyéb paraméterek? :)

2021. okt. 4. 15:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!