Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Drón + VR sisak - megoldható?

Drón + VR sisak - megoldható?

Figyelt kérdés

Láttam egy videót, hogy valami fickók a drónjuk kamerájának a képét kirakták VR sityakra és így olyan érzésük volt, mintha ők maguk repkednének.

Lehet valahol ilyen kész konfigurációt venni, vagy ez valami házi bütykölés lehetett?

2021. okt. 1. 17:30
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Vannak ilyenek szettben és külön is. Anno mi ilyet csak külföldről rendeltünk, mert itt drága, de FPV-re keress rá és sok magyar oldalon is van ilyen.
2021. okt. 1. 17:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, olyan 1000 euros tartományon belül tudnál ajánlani valamit? (személy szerint nem értek hozzá, ajándék lenne)
2021. okt. 1. 17:44
 3/3 anonim válasza:
Ajándéknak nem tudsz ilyet venni, mert érteni kell hozzá. Ez egy komoly hobbi ami sok utánanézést, tanulást, gyakorlást igényel. A dji az fpv drónjával megpróbálta ezt a folyamatot egyszerűsíteni, én azt tudnám ajánlani egy olyan kezdőnek akinek nem számít hogy mennyibe kerül, tud venni többet is ha összetöri. Én személy szerint rááldoztam néhány hónapot hogy mindennek utánajárjak, és magamnak építettem meg a drónomat. Ezt ajánlom nektek is és nem fogtok csalódni a hobbiban.
2021. okt. 6. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!